Κόρινθος - Ναύπλιο 26/4/09
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Κόρινθος - Ναύπλιο 26/4/09
Χάρης , Νεκτάριος, Άρης
Απογείωση από την Κόρινθο 9.30
Προγείωση στο Νάυπλιο 10.35
http://www.paramotor.gr/forumParamotor/viewtopic.php?t=475
Απογείωση από την Κόρινθο 9.30
Προγείωση στο Νάυπλιο 10.35
http://www.paramotor.gr/forumParamotor/viewtopic.php?t=475
-
aris - Friend
- Δημοσ.: 645
… τώρα που βρήκαμε πιπέρι θα βάλουμε και στα λάχανα !!!
... παρόλο που πέταγε ο Κιθαιρώνας , οι υποχρεώσεις για το Σ/Κ που πέρασε δε μου επέτρεψαν τη βόλτα στη Βοιωτία ... ωστόσο η αποζημίωση ήταν εξαιρετική ...
... το Σάββατο Κόρινθος – Ξυλόκαστρο και πίσω (~50km) ...
... την Κυριακή Κόρινθος – Ναύπλιο one way (άλλα 50km) …
… στην παρέα ο Άρης ο «παγκόσμιος» (παγκόσμιος για τους γνωστούς λόγους) , ο Χάρης ο «ποδήλατος» (όχι μόνο για τα ποδηλατικά κολάν που φοράει αλλά κι επειδή εκείνο το miniplane το πετάει σαν ποδήλατο ... ότι θέλει το κάνει) , ο Μήτσος ο «καθηγητής» (γιατί έγινε «καθηγητής» paramoter σε χρόνο ρεκορ) και ο υποφαινόμενος Νεκτάριος ο «επιγονατίδας (δε θέλω σχόλια !!!) ...
... και εις άλλα με υγείαν !!!
... παρόλο που πέταγε ο Κιθαιρώνας , οι υποχρεώσεις για το Σ/Κ που πέρασε δε μου επέτρεψαν τη βόλτα στη Βοιωτία ... ωστόσο η αποζημίωση ήταν εξαιρετική ...
... το Σάββατο Κόρινθος – Ξυλόκαστρο και πίσω (~50km) ...
... την Κυριακή Κόρινθος – Ναύπλιο one way (άλλα 50km) …
… στην παρέα ο Άρης ο «παγκόσμιος» (παγκόσμιος για τους γνωστούς λόγους) , ο Χάρης ο «ποδήλατος» (όχι μόνο για τα ποδηλατικά κολάν που φοράει αλλά κι επειδή εκείνο το miniplane το πετάει σαν ποδήλατο ... ότι θέλει το κάνει) , ο Μήτσος ο «καθηγητής» (γιατί έγινε «καθηγητής» paramoter σε χρόνο ρεκορ) και ο υποφαινόμενος Νεκτάριος ο «επιγονατίδας (δε θέλω σχόλια !!!) ...
... και εις άλλα με υγείαν !!!
-
coppertone - Friend
- Δημοσ.: 41
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση