ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΕ...1 ΩΡΙΤΣΑ!!!

ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΕ...1 ΩΡΙΤΣΑ!!!

Δημοσίευσηαπό vlachos dimitris » Δευτ Σεπ 24, 2012 5:44 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ..ΧΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΣYNEXH ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΣΤΑ SITE ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.11ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΚΕΙ.3ΒΔ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ 2 ΔΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ..ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕΕΕ :D !!!!ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΕ ΣΚΡΑΤΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.."ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ".Η ΠΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΡΙΜ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 64ΧΛΜ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΥΡΙΟ ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΠΙΤΑΧΙΝΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΚΟΛΟΥΣΑ"ΣΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΨΟΣ.ΑΠΟ ΤΑ 11ΛΙΤΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕ 6ΜΙΣΗ-7ΠΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 14 ΛΕΠΤΑ.ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΦΤΑΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΚΕΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ...ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΡΤΑ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.(ΛΟΓΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)

Η ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ http://www.sky.gr/leonardo/flight/32472

KAI ENA VIDEAKI ME FOTO AΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ!!

http://youtu.be/qGqMH9sL2aU
Άβαταρ μέλους
vlachos dimitris
Friend

Δημοσ.: 61

Re: ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΕ...1 ΩΡΙΤΣΑ!!!

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Δευτ Σεπ 24, 2012 11:00 pm

Μπράβο φίλος και εις ανώτερα!!!
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Re: ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΕ...1 ΩΡΙΤΣΑ!!!

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τρί Σεπ 25, 2012 9:38 am

Ωραία πτήση,μελετημένη σωστά.Μπράβο Δημήτρη! Βέβαια εγώ γνωρίζω οτι οι ικανότητές σου είναι για δυσκολότερα πραγματα,τώρα θα το ανακαλύψεις και σύ.
Οι καινούργοι πιλότοι,οπως και αρκετοί παλιοί, ανακαλύπτουν οτι στην ουσία το παραμοτορ είναι ενα μικρό αεροπλανάκι που πάει παντού και οχι ενα εργαλειάκι για πτήσεις στην παραλία οπως γινόταν παλιά. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με τις απαραίτητες γνώσεις ο κάθε πιλότος μπορεί να διευρύνει τις πτήσεις του και να πραγματοποιεί ταξίδια σε κάμπους, παραλίες και βουνά.Δεν μπορώ να παραβλέψω δε οτι η τεχνολογία reflex εχει κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Καλή αντάμωση.

ΥΓ.Μη γράφεις με κεφαλαία!!!
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Επιστροφή στο Περιγραφή Πτήσεων & Cross Country

• Συνολικά υπάρχουν 26 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 26 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες