AKOMA MΙΑ ΠΤΗΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

AKOMA MΙΑ ΠΤΗΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Κυρ Ιουν 03, 2012 7:07 pm

Μετά απο τόσα προγράμματα έμεινα μόνος το τριήμερο.Αλλά κάνω τις πτησούλες μου και περνάει η ώρα.
http://www.sky.gr/leonardo/flight/29407
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Re: AKOMA MΙΑ ΠΤΗΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευσηαπό vlachos dimitris » Τετ Ιουν 06, 2012 6:14 pm

Φιλε μου Nτινο παρα πολυ καλη η πτηση που εκανες πραγματικα.πανω κατω ποσα λιτρα ειχες και ποσα εκαψες??το ειχες σχεδιασει απο ποιο πριν να κανεις τετοια πτηση??παρα πολυ καλη πτηση μπραβο!!
Άβαταρ μέλους
vlachos dimitris
Friend

Δημοσ.: 61

Re: AKOMA MΙΑ ΠΤΗΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τετ Ιουν 06, 2012 11:34 pm

Εβαλα 10 λίτρα στο SKY 110 και γύρισα με 2 ακριβώς.Το πρόγραμμα ελεγε οπου σου πουν κοπιάστε κάθησε,χωρίς να εχω ειδοποιήσει κανέναν βέβαια.Τα σημεία ηταν πολλά αλλα δεν βρήκα κανέναν και δεν σταμάτησα πουθενά.
Δεν είναι καινούργια πράγματα για μένα.Πετάω παντού απο χρόνια αλλα δεν ηξερα να βάλω τις πτήσεις.
Εχει πολύ αδρεναλίνη και η φιλοσοφία αυτών των πτήσεων είναι καταδρομική βέβαια γιατί δουλεύω χωρίς υψος ασφαλείας,αλλα εμένα με γεμίζουν και μετά τόσα χρόνια εχω αποκτήσει κάποια οικειότητα.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Επιστροφή στο Περιγραφή Πτήσεων & Cross Country

• Συνολικά υπάρχουν 3 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 3 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες