Paramotor fly in ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ by Panos.................

Paramotor fly in ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ by Panos.................

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Τετ Απρ 23, 2014 5:52 pm

http://youtu.be/QeBcRL5zEMs ενω στο μπλοκ μου θα βρητε και φωτογραφιες τις πτησης http://panoshatzik.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Re: Paramotor fly in ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ by Panos.............

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Πέμ Απρ 24, 2014 12:36 am

ΣΩΣΊΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Πέμ Απρ 24, 2014 7:11 pm

WP_20140424_006.jpg
WP_20140424_005.jpg
ΑΓΚΑΜΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ,κι αν υπηρχε τιμορια σε αεροαθλητη με ταυτοτητα που διμοσιευη στο διαδικτιο αρχεια με ελειπη εξοπλισμο ασφαλειας ,δεχομε την ποινη,---παντα με συμβουλευης και το δεχομαι με τον δικο μου τροπο,η εμονη μου με την ασφαλεια ειναι δεδομενη,εφεδρικο μπημερ,πορπες οσες λιγοτερες,ακγαμα 3 αγορασα εως τωρα,και πριν μηνες αποφασισα να κανωΣΩΣΙΒΙΟ το ιδιο και μεγαλητερο ασφαλεστερο δικια μου παραγγελια κλπ,ομως οπως το ποροσιτι ετσι κι αυτο σαν ιδεα το " εδωσα",πρωσεχως θα κηκλοφοριση,κι αν κανεται μια στο μπλοκ μου θα βρητε τις Σκουτ το σωσιβιο οπως και ενα συστημα που προσπαθουν να το βαλουν στις πορπες να απασφαλιζη αυτοματα οταν ερθη επαθη με νερο,μονο το Φλατ Τοπ εχει σημερα περονη που απασφαλιζη με μια τις πορπες[ εξτρα κοστος ]ΚΑΙ εκρινα για την πτηση οτι ουτε γιαλια [κιτρινα ]φορεσα ουτε γαντια,κοφτα μονο με τα δακτυλα εξω για αφη ουτε εφεδρικο λογο πτησεις χαμηλασε ακτογραμη οσο γινεται,και ελαφρα ρουχα,απο κατω μονο πουκαμισο και σαν τρικ καραμελες θερμοτητας για το αν πεσω στο νερο μην "παγωσο} και αναλογη αλοιφη σωματος,οταν πετω μετραει η δικια μου ευχαριστηση και μετα φοτοκλπ κλπ κλπ,ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,Αντε αυριο αν βολεψη παω Χαλκιδικη να βρω τους Πολωνους ηρθαν απο χθες,ετοιμο το μοτερ=κουκουλα
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Δημοσίευσηαπό petros vlahos » Πέμ Απρ 24, 2014 7:56 pm

BARBATUS έγραψε:ΣΩΣΊΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο πανος συντεκνε εχει σωσιβιο και ειδικες καραμελες!!!
ΕΣΥ ΣΩΣΙΒΙΟ ΕΧΕΙΣ????????
ξερω την απαντηση!!!! δεν πας πανω απο νερο!! α καλα!!! :? :?
η απογειωση ειναι προαιρετικη!
η προσγειωση ειναι παντα υποχρεωτικη!
Άβαταρ μέλους
petros vlahos
Friend

Δημοσ.: 477

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 4 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 4 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες