Πτηση στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πτηση στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο
Μια ωρα και κατι μας πηρε η πτηση ,αλλα η αισθηση οταν εισαι εκει πανω ειναι μοναδικη ,αλλα και στο βιντεο βγαινη καλα οσο γινεται,το ατου η μονη Διονυσιου και στην επιστροφη η νεφοκαλυψη.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ,,, ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΤΗΝ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ,,, ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΤΗΝ
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Re: Πτηση στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο
Ωραια πτηση φιλε μου,φανταστικα τοπια,αν και πιστευω λιγο ζορικη απο αποψη εφεδρικων προσγειωσεων αλλα ειχες υψος!!τετοιες πτησεις ειναι ωραιο να της ανεβαζουμε στο λεοναρντο ουτοσώστε να βλεπουμε τη πορεια που πηρες το μερος που απογειωθηκες υψος και λοιπα.Για μενα ωραια πτηση!!
-
vlachos dimitris - Friend
- Δημοσ.: 61
Πανο ωραια η πτηση σου, οπως σου γραφει ο Δημητρης βαζετε τις πτησεις στο leonardo ωστε να βλεπουμε και λεπτομεριες της πτησης σας, εκτος κι'αν βρισκεστε σε μυστικη αποστολη...
Τελευταία επεξεργασία από aimilios και Δευτ Ιούλ 18, 2016 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
aimilios
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
καλημερα,η πτηση ειναι για μενα και την μοιραζομαι με σας οπως το καταλαβαιννω εγω,,,,,δεν εχω να αποδειξω τιποτα,οταν λεω πχ 3100μ το ενοω οχι 2500,...και σε ολα σχεδον τα βιντεο μου δειχνω μερος απογειωσης κλπ..ευχαριστω για τις παρατηρισεις,,,,ανορθογραφος ΑΛΛΑ ιπταμενος
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Λαθος συμπερασμα εβγαλες Πανο, οι λεπτομεριες της πτησης και η διαδρομη θα βοηθησουν καποιον που θελει να την επαναλαβει. Δεν ζητησαμε το leonardo για να αμφισβητησουμε κατι απο την πτηση σου. Ξαναλεω λαθος σου που το σκεφτηκες αυτο.
aimilios
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση